Relatiecoaching

oprecht en aandachtig | naast jullie | waarderend | actiegericht

Worstel je met een stroef lopende relatie?

En kun je elkaar niet meer bereiken?

 

Relatievraagstukken zijn heel normaal en horen bij een zich ontwikkelende partnerrelatie. Zonder wrijving geen glans. Tegelijk is wat dierbaar is, ook kwetsbaar.

Al veel te lang moet er eigenlijk gepraat worden, maar het lukt onvoldoende. In je eigen gedrag herken je jezelf niet meer terug. Gedachten over ‘wat te doen’ blijven je eindeloos bezighouden. In het gedrag van je partner herken je je geliefde niet meer. Wat bindt jullie nog?

Wie wil je zijn in je relatie?

En wat staat je nu te doen?

Natuurlijk heb ik geen pasklare oplossing voor jullie vragen en worstelingen. Er zijn in jullie situatie maar twee mensen die iets kunnen veranderen…

Hoe voer je met elkaar de verdiepende gesprekken die de relatie goed doen? Wat is belangrijk om zelf scherp te hebben, voordat je gaat werken aan ‘samen’?

Ik werk met koppels altijd eerst apart, dan pas samen. Op een realistische manier die houvast geeft. Waarbij gevoelens belangrijk zijn, maar vooral waarden richting geven aan het proces. En waarbij het gaat om ‘doen’, bouwen van nieuwe patronen met elkaar.

Hoe werken we?

Eerst apart, dan samen

Voor ik met jullie samen werk, spreek ik jullie eerst apart. Want voor ‘samen’ zijn twee mensen nodig die elk weten wat ze belangrijk vinden.

Voelen en vooral doen

We hebben aandacht voor de gevoelens die meekomen in relaties. En we laten ze ook weer rusten om ruimte te maken voor daden.

Toewerken naar je eigen vorm

Ieders verhaal geeft aanleiding voor sterke gevoelens. Ik focus op hoe je omgaat met die gevoelens en gedachten, en op wat voor mens je graag wilt zijn.

Uit het patroon stappen

Ik werk graag op een manier die bestaande patronen doorbreekt: al wandelend, bij een vuur, in mijn werkplaats of een andere vorm die we samen vinden.

Kemp van Ginkel

Ik werk al meer dan 20 jaar als persoonlijk coach en teamcoach in organisaties. Ik vond mezelf eerder niet goed genoeg toegerust als relatiecoach. Nu wel. Dooor ervaringen uit eerste hand. Met een coachingsaanpak (ACT) die geen oplossingen geeft, maar wel houvast en begrip.

Ik sta naast jullie, met rust en aandacht, waarderend en actiegericht. Mijn plek is in Rhenen. En natuurlijk welkom uit de omgeving: Wageningen, Veenendaal,  Betuwe, Tiel, Ede, Amerongen, Renkum, Bennekom, Kesteren, Ochten

Prijs

Een basis coachtraject bestaat uit 5 momenten: eerst allebei apart, dan 3x samen. Telkens ongeveer 1,5 uur. De prijs van dit pakket is 750 euro inclusief btw, of naar draagkracht.

Na deze 5 sessies bepalen we samen de vervolgstappen.