Selecteer een pagina

Kemp van Ginkel

 Persoonlijke Coaching

Het Goede Gesprek

Wie wil je zijn ?

En wat staat je dan te doen?

 

Om het leven te leven dat bij jou past en de keuzes te maken die bij jou passen, helpt het om te weten wie je wilt zijn.

Daarom help ik jou je energie te richten op datgene wat echt belangrijk en van waarde voor je is. En om van daaruit actie te ondernemen. Ondanks en mét alle hinderlijke gevoelens en gedachten. Om voluit te leven met alles wat er is. 

Mentaal veerkrachtig ben je als je je eigen gedachten en gevoelens kunt accepteren zoals ze zijn. En ook inziet dat je ze kunt hebben, zonder dat ze je leven en je gedrag hoeven te bepalen. Mijn coaching maakt je niet gelukkiger, wel beter bewust van hoe jezelf ruimte kunt geven om dát te doen, wat voor jou wezenlijk is. En misschien is zo te leven wel geluk…

 

Hoe werk ik met je?

Een periode samen optrekken

We trekken een periode samen op, met regelmatig een gesprek. In die periode mag je me ook bellen, appen of mailen. Dat is deel van het proces.

Jij bent aan het werk

Gesprekken geven duidelijkheid en met die duidelijkheid kun je aan de slag. Als je er niets mee doet is een volgend gesprek meestal een herhaling van zetten. Ik moedig je aan om nieuwe dingen te doen, gericht op wat jij van waarde vindt.

Toewerken naar je eigen vorm

Ieders ervaring geeft aanleiding voor gevoelens en gedachten. Ik focus op hoe je omgaat met die gevoelens en gedachten, en op wat voor mens je graag wilt zijn.

Online traject

Naast onze gesprekken doorloop je eventueel een online traject (Coachfriend) met daarin (twee-)wekelijks een nieuwe stap. De combinatie zorgt voor verdieping en meer impact op je dagelijks leven.

Kosten

Ons eerste gesprek is ook een kennismaking. Mocht je niet verder willen met me, dan kost het je ook niets. Als je wel verder wilt, dan is dit meteen de eerste betaalde afspraak. Ik werk met een prijs per traject van 5 gesprekken, ondersteuning tijdens een periode van 4 maanden en gebruik van Coachfriend. De prijs hiervoor is 995 euro voor zakelijke klanten. Niet-zakelijke klanten krijgen een korting.

Over mij

Intuitiëve dwarsdenker  |  creatieve maker   |  vertrouwenbouwer  |  geduldig in het hier en nu  |  uit op tastbare resultaten  |  wat de ander zelf kan doe ik niet  |  talentenvisser  |  ik ga door tot het helemaal goed is  |  verantwoordelijke samenwerker

 

Dit zijn mijn persoonlijke eigenschappen, die ik in elk traject opnieuw inzet, dat is wie ik ben.

Mijn ruime ervaring heb ik opgedaan in de 15 jaar die ik heb gewerkt in het gezelschap Kessels & Smit the learning company en als kerndocent bij de FCE Foundation for Corporate Education. En sinds 2003 als coach, teamcoach, procesbegeleider en relatiecoach vanuit mijn eigen bedrijf Red Kite.

Samen met Els Pronk heb ik een zoon, Jurre, en een dochter, Noor; we wonen met elkaar in Rhenen.

Ik ben naast coach ook meubelmaker in mijn  werkplaats in Veenendaal, waar ik werk met hout. Mijn bewondering voor roofvogels komt terug in de naam van mijn bedrijf: Red Kite | Rode Wouw.

De afwisseling van deze activiteiten is belangrijk voor me; ze voeden elkaar en zorgen ervoor dat ik een brede en open blik blijf houden.

 

Ik ga graag met je in gesprek over je vraag

Kemp van Ginkel

Domineesbergweg 91

3911WN  Rhenen

06 41 85 69 89

kemp@redkite.nl